Een duwtje in de goede ruimte.
Meubels worden door ruimtegebrek na een verhuizing, verandering van smaak of slijtage steeds vaker weggedaan en als wegwerpartikel gezien. Fast furniture richt zich erop om meubels zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Hier gaat echter ook de kwaliteit van het meubel achteruit. Het repareren of recyclen ervan is door de mix van hout en lijm vaak onmogelijk. Mijn ontwerp is in breedte en hoogte aanpasbaar waardoor deze geschikt is voor verschillende ruimtes. Hierdoor wil ik men inspireren om creatiever om te gaan met de meubels die je al hebt. De kast is aan te passen naar jouw behoeftes en wensen, in plaats van een nieuwe kast te kopen. Door het schuifsysteem is het gebruik van lijm niet nodig, en is het ontwerp makkelijk aan te passen.
Simplicity in silicone
During my research about the properties of materials and how they can contribute within interior design it turned out that silicone is a very useful material. It shows that it is a sustainable material that can be used in different ways.  
Its flexibility and water resistance make it a user-friendly object since they are unbreakable and easy to clean. The heat and cold resistance make it safe to use in different circumstances. Silicone can also be colored and translucent, making it useful in combination with light. 
These three designs showcase how the qualities of the material can be used within interior design.

You may also like

Back to Top